Browsing Category

Vegetar på budget

Vegetar på budget: Nem budgetvenlig vegetarmad til både børn, unge og voksne.

De fleste kender de perioder, hvor man gerne vil spare lidt ekstra på udgifterne og mad forbruget. Derfor oprettede jeg kategorien vegetar på budget. Jeg ville selv i mange år gerne lære, hvordan at jeg virkelig fik skåret ned på mit madbudget. Og jeg fandt ud af, at man overraskende nok kan leve på utrolig lidt, hvis bare man tænker sig om.

Det jeg synes, er vigtigt ved at købe ind til budgetvenlig vegetarmad, er, at købe ind til mættende retter, som kan laves til flere dage i større portioner – se kategori. De skal være nemme at fryse ned til senere på ugen eller måneden. Når man tænker i større portioner, så rækker både maden og pengene længere.

Madplaner som en hjælp:
Når man skal tænke prisvenligt i forhold til aftensmaden, så kan en madplan være en stor hjælp. Det er ovenikøbet noget, som de fleste børn synes er sjovt, at være med til at lave. Når der skal planlægges mad i løbet af ugen, så er det også nemmere at budgettere efter. Man får nemmere udnyttet alle de ingredienser man allerede har købt, samt at gøre plads til dage med rester.