Alle opskrifter/ Dip, Pesto og Smørbart/ Morgenmad

Ristede hasselnødder – Sådan gør du

toast and skin hazelnutsSådan rister du hasselnødder – Klar i ovnen på kun 15 min.

Ristede hasselnødder kan bruges til utrolig mange ting. Ofte bruger jeg det til kagepynt, hakket i fine stykker, til en god omgang hjemmelavet nutella – som denne opskrift her. Her skal hasselnødderne hældes ned i en stærk foodprocessor, blendes i få sekunder til massen bliver til mel. Og så skal vanilje, kakaopulver, sirup, salt, kokosolie og friske dadler tilsættes, til en god omgang cremet nutella. Det kan virkelig anbefales at prøve!

Hasselnødderne kan også blendes til nøddesmør (hvis man sågar har tålmodighed til at blende længe nok), og det er altså en delikatesse for sig.

Ristede hasselnødder - Sådan gør du

Prep Time: 5 min. Cooking Time: 15 min.

Ristede hasselnødder nemt og hurtigt. I ovnen på kun 15 min. Perfekt til den næste kagedekoration, hjemmelavede nutella eller nøddesmør.

Ingredients

  • 100 g. hasselnødder

Instructions

1

Forvarm ovnen til 150 grader.

2

Fordel hasselnødderne på en bageplade og sæt i ovnen. Rist indtil de er gyldne – det tager omkring 15 minutter. Hold endelig øje med dem, så de ikke får for meget og bliver for mørke. Fjern dem herefter fra bagepladen og køl af i cirka 5 minutter.

3

Bagefter skal skallen fjernes, så alle de mørke skaller forsvinder. Læg hasselnødderne i et rent viskestykke på midten, saml siderne omkring dig, og massér hasselnødderne, så alle skallerne falder af inde i viskestykket.

4

Hæld hasselnødderne i en beholder eller krukke, og de er nu klar til brug.

ristede hasselnødderristede hasselnødder sådan gør duristede hasselnød

Kunne du bruge opskriften? Giv en vurdering her:

0/5 (0 Reviews)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.