Nem rosin og mandel snack

Nemme snack opskrifter – her rosin og mandel snack:

Mandel snack: “Snacks” i bred forstand ser ud til at være noget, de fleste mennesker kan lide. Men desværre også noget som de fleste køber i i uanede mængder. Mange spiser en del dårlige og meget usunde snacks igennem dagen, uden vi rigtigt tænker over det. De fleste vil nok tænke, at man så bør skifte det ud med sundere snaks som: Frugt, bær eller groft brød. Men der er en anden snack, som i den grad hjælper os med at kontrollere vores appetit i løbet af dagen: Nemlig mandler.
Protein, det sunde fedt og fibre i mandler er en ret vigtig spiller, når vi kigger på snacks som skal hjælpe lidt til appetitten. Men det er vigtigt at nævne, at less is more når vi taler om de sunde fedststoffer som fx nødder. Til sidst, når det så er sagt, vil jeg stadig mene at mandler er et godt valg i små mængder.

Jeg har derfor lavet en meget simpel version af en mandel og rosin snack med et twist af kanel og kakao. Til sidst skal det nok lige nævnes, at det jo faktisk ikke rigtigt er en opskrift. Dog mere end blanding af nødder og smag, som giver en god mæthed. Helt aldeles perfekt til sofahygge, ellers som en snack i tasken gennem dagen. Find ingredienserne lige nedenfor og bliv inspireret til sundere snacks:

Mandel og rosin snack:

Forberedelsestid: 5 min.

Ingredienser

  • 1 dl mandler
  • 1 dl rosiner
  • 1 tsk. rå kakaopulver
  • 1 tsk. kanel

Sådan gør du

1

Opskriften er så nem, at den mixes sammen på 5 minutter. Hæld alle ingredienser i en tætlukket plastikpose og giv det hele en grundig blanding. Du kan nemt tilsætte andre ingredienser også, hvis du ønsker flere varianter eller mere smag: tranebær, goji bær eller andre tørrede bær. Lakrids er også et hit.

2

Tip: Hvis du ønsker en mere crispy smag, kan du hælde blandingen på en bageplade rørt sammen med lidt ahornsirup og bage det som en slags granola i cirka 7-10 minutter på 180º C. Så bliver blandingen sprød og lækker.


mandel snack

0/5 (0 Reviews)

2 kommentarer til “Nem rosin og mandel snack”

  1. Pingback: 20 tips til billige og nemme snacks – Nemme snackopskrifter

  2. Pingback: Fyldte dadler – Opskrift med dadler fyldt med bær og kakao

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *