Browsing Category

Kager og desserter

Min samling på Kager og Desserter er lavet til dig, som rigtig gerne vil eksperimentere mere med lækre smagfulde veganske fristelser. Alle mine opskrifter er lavet med ingredienser uden animalske produkter – dvs. uden æg, konventionelt smør, mælk og fløde. Det betyder ikke, at der er en mangel på de ‘vigtige ingredienser’. De er bare nemt erstattet med plantesmør, kokosolie, mandelmælk – og fløde. Og i mange tilfælde kan jeg afsløre, at netop dén forskel faktisk gør, at de fleste kager og desserter smager en smule bedre (Sssh). Nok er jeg ydmyg.. Men jeg må altså indrømme, at de her søde veganske opskrifter, er nogle af de bedste, jeg har prøvet.

Jeg håber, at du vil afprøve nogle af opskrifterne.
Du kan finde flere lignende opskrifter under snacks og søde sager.