Browsing Category

Børnevenlige vegetarretter

Her på siden har jeg samlet alle vegetar opskrifter til børn i alle aldre. Det er børnevenlige vegetarretter, som er nemme at gå til.. Og som forhåbentlig vil være en festmenu for de fleste små.

Lette opskrifter til hverdagene:
Det er sunde vegetar opskrifter til de små med masser af protein, mættende retter og som også ligger i den billige ende i forhold til indkøb af ingredienser.
På travle hverdage og med sultne børn, er det bare vigtigt, at kunne have aftensmaden klar på nogenlunde kort tid. Jeg har forsøgt at samle de opskrifter, som jeg tænker passer godt ind i denne kategori. Men det er også opskrifter, som er hyggelige at lave sammen med børnene. Og som nemt kan indgå i madplaner m.m. Herved synes de fleste børn også, at det er sjovt at spise maden, når de selv har været med til at lave den.

Hvis retten er meget krydret i opskriften, vil det være en fordel at udelade dette. Gem krydderier til bordet bagefter, så kan hele familien selv justere de spicy ingredienser samt salt og peber.

Hvis du vil have mere inspiration til flere børnevenlige vegetarretter, så kan jeg anbefale kategorien madpakke idéer eller de lidt søde opskrifter på sundere snacks.